Companie

Companie


Adisto Industry Srl este o companie care s-a infiintat ca un pas firesc, in urma unei experiențe de peste 15 ani in domeniul vanzarilor in domeniul tehnic. Procesul de vanzare nu consta doar in a oferi produsul de care un anumit client are nevoie, ci de sustinerea acestuia cu idei, solutii tehnice care sa-i imbunatateasca si sa-i usureze munca.

Sub brandul Adisto importam si distribuim produse ale unor branduri de producatori de renume mondial,  destinate unei game largi de domenii de activitate de la bricolaj, la constructii si industrie: organe de asamblare, sisteme de fixare, sisteme de protectie industriale,  instrumente de masurare, masini unelte, rulmenti, curele de transmisie, perii, spray-uri industriale, scule aschietoare, incaltaminte protectie etc.

 

Viziune

Într-o piata orientata spre calitate si timp, noi vrem sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii in domeniul tehnicii, al organelor de asamblare si fixare, dar nu numai. Oferim servicii personalizate si dispunem de un stoc considerabil de produse.  Toti clientii nostri vor ajunge sa ne considere ca pe cel mai de incredere si respectabil partener al lor. Inspiram companiile sa lucreze mult mai eficient si-i ajutam sa ia cele mai bune decizii pentru activitatile lor.
Incredere, promptitudine si flexibilitate sunt atuurile noastre si elementele definitorii ale culturii noastre organizationale.

 

Scurt istoric

Prima noastra comanda a fost de ancore mecanice, sisteme de fixare si organe de asamblare, iar din discutiile cu clientii si ca urmare a nevoilor lor au aparut solicitari si din cadrul altor repede. Incercam sa aducem doar brandurile care reprezinta calitatea in domeniul tehnicii la nivel mondial. Brandul Adisto are in prezent parteneri de incredere la nivel international ca : Sola, Lessmann, Weicon, Ruko, Index, Wkret-Met Klimas, Portwest, Airtox-incaltaminte de protectie si A-Safe- bariere de protectie, pentru ultimii amintiti fiind importatori unici pe piata din Romania.

Cresterea continua avuta in fiecare an de la infiintare pana in prezent ne ajuta sa ne transformam dintr-o mica intreprindere intr-un distribuitor regional.

Echipa

Vanzari

adrian.stoica@adisto.ro

0747 23 77 58

Contabilitate

contabilitate@adisto.ro

0751 28 23 39

Marketing

marketing@adisto.ro

0723 32 05 09

Oferte speciale

 

Bucura-te de ofertele noastre periodice!

Sustinem si promovam brandurile din portofoliul nostru, pentru ca impreuna sa gasim solutii pentru eficienta muncii dumneavoastra.