Producatori

Producatori

Suntem  importatoari si distribuitori de produse destinate unei game largi de domenii de activitate de la bricolaj, la constructii si industrie : organe de asamblare, sisteme de fixare, instrumente de masurare, masini unelte, rulmenti, curele de transmisie, perii, spray-uri industriale, scule aschietoare etc. Incercam sa aducem doar brandurile care reprezinta calitatea in domeniul tehnicii la nivel mondial. Brandul Adisto are in prezent parteneri de incredere la nivel international ca : Sola, Lessmann, Weicon, Ruko,  Wkret-Met Klimas, Portwest, Airtox-incaltaminte de protectie si A-Safe- bariere de protectie, pentru ultimii amintiti fiind importatori unici pe piata din Romania.

A-Safe

A-Safe

A-Safe Anglia este inventatorul si producatorul sistemelor de protectie industriala, pe baza de polimer. Protecting people, property, profits and performance!

Airtox

Airtox

Airtox producator danez de incaltamie de protectie, combinatia perfecta intre tehnologia superioara, de calitate si un design de ultima generatie

Felo

Felo

Felo Germania, producator de scule de mana profesionale, surubelnite profesionale, biti industriali, surubelnite de control

Lessmann

Lessmann

Lessmann Germania este producator de perii industriale profesionale- perii circulare, de debavurat, cupa, cu tija, de interior.

Ruko

Ruko

Siguranta si calitatea in functie de cerintele industriei si ale meseriasilor sunt caracteristicile de baza ale filozofiei intreprinderii noastre Inovatie Departamentul nostru de dezvoltare lucreaza in permanenta la imbunatatirea produselor actuale cat si la dezvoltarea de unelte noi si competitive pe piata de dezvoltarea (Cad) prin programare CNC pana la simularea productiei, toate etapele de lucru sunt produse de sisteme computerizate conectate între ele. Atat in viitorul apropiat cat si in prezent, punctul forte al RUKO se afla in dezvoltarea si imbunatatirea intregului sau program pentru metale.

Sola

Sola

MARCA SOLA ESTE SINONIMA CU PASIUNEA PENTRU PRECIZIE. Fiecare instrument de masura si marcare se remarca prin manevrabilitatea extrem de simpla, este extrem de robust si ajuta profesionistii in constructii sa economiseasca timp pretios.

Weicon

Weicon

Weicon, Germania producator de spray-uri industriale, adezivi si lichide tehnice profesionale, industriale

Oferte speciale

 

Bucura-te de ofertele noastre periodice!

Sustinem si promovam brandurile din portofoliul nostru, pentru ca impreuna sa gasim solutii pentru eficienta muncii dumneavoastra.