Termeni si conditii

Termeni si conditii

Introducere

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.adisto.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Prin accesarea site-ului www.adisto.ro , folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la SC. ADISTO INDUSTRY SRL.

Continut site si Copyright

Adisto.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de cttre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Societatea este unicul proprietar al drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului (paginii web), respectiv designului, continutului si marcilor inregistrate in numele acestuia si publicate pe pagina Web. Dumneavoastra aveti obligatia de a respecta totalitatea drepturilor de proprietate intelectuala ale societatii.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limitele perioadelor mentionate.

Adisto.ro si toate informatiile conținute sunt proprietate a firmei SC ADISTO INDUSTRY SRL.

 

Colectarea datelor personale

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tau. Am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

Adresa de email

O vom folosi pentru a-ti trimite emailuri sau newslettere de informare cu privire la produsele si serviciile noastre, dar si pentru a-ti raspunde la solicitarile de oferta care vin din partea ta.

Numele si  Prenumele 

In cazul in care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tau, le vom folosi a personaliza email-urile, newsleterele sau ofertele pe care le primesti de la noi.

Numarul de telefon

Daca ne transmiti numarul de telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, pentru a ne confirma comanda sau oferta noastra, sau daca in cazul unei solciitari venite din partea ta mai avem nevoie de informatii suplimentare.

Numele companiei

Numele companiei pentru care lucrezi sau pe care o administrezi, il vom folosi pentru a incheia contractul dintre firmele noastre, pentru a-ti personaliza oferta sau pentru a putea emite factura fiscala. De asemenea, pe noi ne ajuta sa stim ca suntem in discutii cu firma pe care o reprezinti, daca vom avea o alta solicitare venita de la un alt coleg de al tau.

Datele de facturare

În cazul în care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal), folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta si facutra fiscala.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

In cazul in care ai fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a vedea cum folosesti site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbările necesare pentru ca tu sa găsesti mai usor informatiile pe care le cauti;

Nu esti obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parți din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora sau sa nu te putem anunta cu privire la contractul nostru, produsele noastre, ofertele transmise sau livrarea comenzilor transmise de catre tine.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului adisto.ro sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul adisto.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor adisto.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Comenzi

La comanda sau inregistrare pe site, va rugam sa nu omiteti sa ne furnizati corect datele Dvs. sau ale firmei Dvs. Comanda dvs. va fi confirmata la adresa de email furnizata de dvs. De asemenea va v-a fi trimis un email de confirmare si data livrarii.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Sibiu, Romania.

Forta majora

Forta majora scuteste de raspundere partea care o invoca in conditiile prevazute de legislatia romana in vigoare.

Dispozitii finale

adisto.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.adisto.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

In calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:

– contract de furnizare produse al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare si care nu pot fi controlate de catre societate;

– contract de furnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

Prevederile prezentului se completează cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata.

Nu se vor livra produse fara o comanda prealabila din partea dumneavoastra daca aceasta livrare implica solicitarea efectuarii unei plati.

In cazul livrarilor pentru care nu exista o comanda prealabila, sunteti exonerat de orice contraprestatie.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nulăa sau nevalida, indiferent de cauza, aceastăa clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Oferte speciale

 

Bucura-te de ofertele noastre periodice!

Sustinem si promovam brandurile din portofoliul nostru, pentru ca impreuna sa gasim solutii pentru eficienta muncii dumneavoastra.